باقی مانده غذاها در یخچال
شما میتوانید باقی مانده غذاها را به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری كنید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت كوتاه، حدوداً دو ساعت پس از سرو و مصرف كردن آن، برای كاهش دادن خطر بیماریهایی كه از طریق غذای فاسد منتقل میشود در داخل یخچال بگذارید.
هرگز باقی مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداری نكنید و به محض اینكه آن را پخت و تهیه كردید، فوراً در یخچال قرار دهید. به این دلیل كه هوای خنك و سرمای داخل یخچال میزان رشد باكتری را كاهش میدهد. برای مواد خوراكی كه حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال میكنند، مثل سالاد ماكارونی و غذاهایی نظیر غذاهای چینی با حجم زیاد را به جای اینكه در داخل یك ظرف بزرگ بریزید، آن را در داخل چندین ظرف كوچك قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید.
با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یكنواخت غذا را خنك میكند. برای چنین غذاهایی اگر از یك ظرف بزرگ استفاده كنید، به دلیل آنكه سرمای یخچال كاملا و به طور یكنواخت غذا را خنك نمی كند، خطر اینكه باكتری یا هرچیز دیگری در وسط غذا تولید و رشد كند بسیار زیاد است.
رستوران شهزاد لذت اشپزی یخچال ,داخل ,مانده ,غذاها ,سرمای ,نگهداری ,مانده غذاها ,داخل یخچال ,سرمای یخچال ,قرار دهید ,یخچال بگذارید ,داخل یخچال بگذارید ,باقی مانده غذاها منبع
درباره این سایت